Morgenbladet anbefaler Guru!

 

Skru av hjernen, slapp av og flyt nedover elven

I serien «uimotståelige pressepakker fra håpefulle band» har turen nå kommet til Sam Asgari, aktuell med albumet Guru. «Dette albumet er Axel Jensen» står det likefremt i presseskrivet, som også inkluderer en ubeskjeden blurb fra selveste Donovan og dessuten slår fast at albumet vi holder i hånden er det nærmeste man kommer LSD i lydform. Omslaget er flott og utbrettbart, med tegninger av The Beatles, Jimi Hendrix, Syd Barrett, Henrik Wergeland og et par til på forsiden. Selvsagt havner denne platen på spilleren! Og hvordan låter det? Som en nymotens krysning av The Beatles i 1966 og late era Syd Barrett solo (alt inkludert) – spilt inn i et hjemmestudio på Oslo Vest mellom hyppige backpackerturer til Nord-India.